Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt. Ontdek wie je bent, wat je wilt en wat je kunt en Kies een beroep/droombaan die bij je past.

In vier stappen naar werk dat ECHT bij je past

Coachingstraject LIVE en/of ONLINE

Start vandaag nog

Herken jij je in een van deze situaties?

 

De kans bestaat dat je nu al werk hebt maar dat je je afvraagt of je dit volhoudt tot je pensioen. Je merkt nu al dat de balans tussen werk en privé weg is, zeker ook omdat je met weinig energie thuis komt vanuit je huidige werk.
Je bent al een aantal jaren werkzaam in dezelfde functie, je weet dat je dit op de lange termijn niet gaat volhouden. Je hebt al beslist dat je iets anders wilt, maar weet niet goed wat en je weet niet hoe je het moet aanpakken.
Er is een reorganisatie, allerlei veranderingen worden doorgevoerd, het is onzeker of je kan blijven doen wat je deed of alle veranderingen komen niet meer overeen met wat jij wilt. Hoe nu verder?
Door omstandigheden ben je een aantal jaren uit het arbeidsproces. Nu wil je weer graag aan het werk, maar je hebt totaal geen idee wat je mogelijkheden zijn, wat je wilt, waar je blij van wordt.

Hoe zou het zijn als?

Hoe zou het zijn als je weer grip en inzicht op je leven, privé en op je werk hebt. Waardoor je meer rust zou kunnen ervaren, je zelfvertrouwen gaat laten groeien en je weer volop kunt genieten van je werk. 

In dit persoonlijk coachingstraject ga je jezelf heel goed bekijken. Informatie die al in jou zit wordt naar de oppervlakte gehaald door de opdrachten en gesprekken. Hierdoor word jij je bewust van al die kwaliteiten die je hebt, maar ook van je valkuilen. Je krijgt helder waar jij energie van krijg, waar jij warm voor loopt en wat jij dus belangrijk vind, wat jou voldoening geeft, waar je interesse naar uitgaat. Door al deze informatie wordt duidelijk wat je wilt bereiken en maak je een zoekprofiel. Dit zoekprofiel stel je bij door oriënterende gesprekken te voeren op de arbeidsmarkt. Vanuit deze informatie formuleer je jouw stappenplan of actieplan.

De 4 stappen van dit coachingstraject

Ontdekken

Ontdek wie je bent, wat je kan en wat je wilt

Uitvoeren

Voer gesprekken en maak de opdrachten

Verdiepen

Breng verdieping aan in je bevindingen

Kiezen

Kies of je wilt leren, werken of beiden

De inhoud van de coaching

Stel jezelf de juiste vragen

Doel: je verwachting helder krijgen en op een dieper niveau nagaan wat je nu wilt leren.

De basis waar jij uit kan putten

Doel: leer jezelf beter kennen door terug te kijken, na te gaan wat je in je werkleven hebt gedaan en hoe je dit ervaren hebt.

Helderheid door terugkijken

Doel: overzicht krijgen ten aanzien van hoogte- en dieptepunten en thema’s in je leven en wat deze ervaringen zeggen over jouw kwaliteiten en valkuilen.

Leer jezelf en je kwaliteiten beter kennen

Doel:Helderheid in sterke en minder sterke punten

Wat vind ik belangrijk? Hoe zien anderen mij?

Doel: Helder krijgen wat voor jou belangrijk is

Wat houdt je allemaal tegen?

Doel: Helder krijgen wat jou tegenhoudt om te bereiken wat je wilt bereiken.

Op zoek naar zingeving

Doel: Je krijgt zicht op de elementen in je leven jou betekenis geven

Verlangen

Doel: je verlangens leren zien als informatiebron en hulpbron om een vitaal mens te blijven.

Wat zijn je dromen?

Doel: ontdekken hoe jouw ideale leven eruit ziet en wat jouw diepere drijfveer is.

Je missie in de wereld zetten

Doel: hoe vertaal jij jouw missie naar een realistische rol op de arbeidsmarkt, in de maatschappij

Mijn unieke aanbod

Doel: Jezelf kort en bondig, als aanbod in de markt, presenteren en helder krijgen waar vraag is naar jouw aanbod.

Je loopbaanperspectief concretiseren

Doel: Actieplan

Iets over mij, Carolina

Ik ben een gedreven coach die jou stimuleert en ondersteunt om de antwoorden op je vragen in jezelf te vinden. Mijn visie is dat als je jezelf goed kent, je een bewuste keuze kunt maken en gerichte, onderbouwde stappen zet in je leven / loopbaan. Samen met mijn klanten bereik ik op een pragmatische, concrete en creatieve manier onze doelen.

Geschikt voor jou

Voor mensen die gebruik willen maken van hun intuïtie, creativiteit en hun potentieel

Wil jij ontdekken wie je bent, wat jij belangrijk vindt, waar je interesses liggen en waar je de komende jaren voor wilt gaan?

Ben jij bereid stappen te zetten, hoe klein ook?

Vind jij het een uitdaging  om uit je comfortzone te stappen, hoe klein stapje ook?

Durf jij de confrontatie met jezelf aan te gaan?

Wil jij nadenken over jezelf en je toekomst en bereid bent om hier ook voldoende tijd en energie in te stoppen, minimaal 2 uur per week.

Niet geschikt voor jou

Voor mensen die enkel oplossingen zoeken met hun hoofd

Denk jij dat de loopbaancoach het antwoord op jouw vraag heeft?

Wil jij je niet inspannen om verder te komen met je leven en werk?

Wil jij niet nadenken over jezelf?

Wil je niet geconfronteerd  worden met de minder sterke kanten van jezelf?

Ben jij niet gemotiveerd om alles uit dit traject te halen?

Kies jij altijd de makkelijkste weg?

* voor bedrijven is het € 1000 exclusief btw (neem HIER contact op)

Pragmatisch, concreet en creatief

Dit coachingstraject bevat 4 LIVE gesprekken. Daarnaast is er contact via email. De LIVE gesprekken vinden plaats in Den Bosch en buiten in de natuur. Woon je verder weg dan vinden de gesprekken ONLINE plaats. Tussen de gesprekken door krijg je pragmatische opdrachten die op jouw van toepassing zijn. Er zit veel diversiteit tussen de werkvormen die ik inzet om ons doel te bereiken. Je ontvangt ook een inlog van de online leeromgeving waar de opdrachten in staan. Dit zodat je deze op elk moment kan terugkijken op elk apparaat.

Enkele veelgestelde vragen

Wanneer start dit programma?

Dit traject kan gelijk van start gaan na je aankoop! We plannen snel het eerste gesprek. Je doet kennis op, leert vaardigheden en doorbreekt patronen waar je een leven lang plezier van hebt.

Heb ik direct toegang tot alle onderdelen?

Nee, dit traject is speciaal ontworpen om samen te doorlopen. Het is belangrijk om tijd voor elk onderdeel te nemen, het gesprek te laten zakken en actie te ondernemen, minstens 2 uur puur week. Alle informatie heeft tijd nodig om te bezinken, maar ook voor de opdrachten is het belangrijk dat je de tijd neemt. Juist die rust is nodig om steeds meer uit dit traject te halen.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt met i-Deal, Bancontact, Credit Card of PayPall betalen. Bij het uitchecken krijg je een optie om te kiezen en kun je online betalen zoals op elke andere website. Ik neem geen betalingen aan in enige andere vorm, zoals per cheque, cash enz.

Bedrijven ontvangen een offerte en factuur met BTW 

Ik heb hulp nodig bij de aanschaf

Als je problemen ondervindt bij de aanschaf, neem dan contact met ons op door je naam, je telefoonnummer en je vraag te mailen naar info@coachcaro.nl en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.