zij namen al die belangrijke stap in hun loopbaan

anderen die je voorgingen

Ze zijn weer gelukkig! Hun werk voelt zinvol! Ze doen het werk dat past bij hun talent! Ze namen het juiste pad in hun leven? Ze hebben een goede keuze gemaakt!

 

Neem het niet van mij aan, maar lees wat ze zelf te zeggen hebben!

Vraag ook een gesprek aan

Carolina heb ik ontmoet eind 2020. Ik keek erg uit naar ons gesprek en naar wat het mij zou opleveren. Vanaf het eerste moment wilde Carolina mij als persoon leren kennen. Dit was voor mij de eerste keer dat ik met een loopbaan coach sprak. En naar mijn mening mag ieder die zich bij Carolina aansluit van geluk spreken. Ze wilde mijn passies leren kennen en waar mijn hart voor streefde. Met haar optimistische kijk neemt ze geen genoegen met een nee. Als ze je leert kennen als persoon, wat je wilt en waar je voor wilt streven, zal ze er met jou naar toe weten te werken. Ze heeft dat wat al in mij zat weer wakker gemaakt en aangeleerd meer lef te hebben. Het resultaat, door actie te ondernemen ben ik verder gekomen in de laatste twee maanden dan ooit te voren. Ik geloof weer in mijn eigen kunnen. En mijn kwaliteiten heb ik beter onder woorden weten te brengen. Carolina is een ontzettend fijn iemand. En ik zou haar willen aanbevelen aan ieder in mijn omgeving.

Murual Soumete

Fotograaf

Wat mij aanspreekt in de samenwerking met Carolina is dat ze in staat is om op een vriendelijke, inspirerende manier de hoognodige ‘stok achter de deur te zijn’. Ik heb gemerkt dat een loopbaantraject veel eigen inzet, discipline en doorzettingsvermogen vraagt om echt te slagen. Ik kon dit alleen zelf doen. Carolina heeft er op een hele fijne manier voor gezorgd dat me dit gelukt is, en dat ik het beste uit het traject heb gehaald.

Anouschka van der Doelen

Docent PO

Wat mij aanspreekt in de samenwerking met Carolina is dat ze in staat is om op een vriendelijke, inspirerende manier de hoognodige ‘stok achter de deur te zijn’. Ik heb gemerkt dat een loopbaantraject veel eigen inzet, discipline en doorzettingsvermogen vraagt om echt te slagen. Ik kon dit alleen zelf doen. Carolina heeft er op een hele fijne manier voor gezorgd dat me dit gelukt is, en dat ik het beste uit het traject heb gehaald.

Wietske Verhagen

Cultureel antropoloog

Carolina is een fijne coach die een goede balans weet te vinden tussen informeel en professioneel en haar aanpak graag afstemt op haar cliënt. Ik kan haar van harte aanraden.

Erik Klop

Allround webdeveloper, Iblux

Coach Caro heeft mij met een mooie mix van persoonlijke aandacht en professionaliteit inzichtelijk gemaakt in welke richting ik mij met Monnikenwerk zou kunnen ontwikkelen. Die stimulans heeft uiteindelijk geresulteerd in een duidelijker profiel waarmee ik een aantal geweldige opdrachtgevers heb weten te overtuigen, waar ik nu – vijf jaar verder – nog altijd voor werk.

Job van Gelder

Illustrator & Art Director, Studio Monnikenwerk

Tijdens mijn loopbaantraject had ik af en toe een beetje een hekel aan Coach Caro, maar dat was dan enkel wanneer ze me ook echt dingen liet dóen, terwijl ik vaak alleen maar over alles na wilde denken. De opdrachten waren soms echt pittig, maar daardoor ben ik wel stappen vooruit gaan zetten in plaats van alleen maar te filosoferen over mijn toekomst en kreeg ik meer dingen voor elkaar dan ik ooit had gedacht.

Ik weet nu beter wat ik wil en de weg om er te komen wordt steeds duidelijker zichtbaar. Dat is precies wat ik wilde bereiken en daar heeft Carolina me fantastisch en professioneel bij geholpen. Ik heb ook absoluut geen hekel aan haar, hoor, maar ben haar heel dankbaar voor haar tijd en hulp. Juist dat ze af en toe zo streng was en me meer dingen liet napluizen en doen dan dat ik wilde, had ik net nodig.

Samantha Spijkers

Household Help, Actief Zorg

Carolina is een ontzettend vriendelijke vrouw. Ze is erg betrokken,denkt met je mee en luistert aandachtig. Hierdoor kan zewaardevol advies, handige tips en praktische ideeën geven waarje daadwerkelijk iets aan hebt!

Lisa Smit

Junior finance Assistant, The Hoxton

Een aantal jaren geleden stond ik op een kruispunt in mijn loopbaan: verder gaan op de ingeslagen weg, of afslaan naar een nieuwe bestemming. Omdat ik er op dat moment zelf niet uitkwam (twijfel, wellicht gestuurd door de verkeerde parameters en overwegingen) heb ik Carolina gevraagd mij te helpen met het scheppen van de juiste randvoorwaarden om een weloverwogen keuze te kunnen maken. En dat is haar gelukt!. Door de juiste vraagstelling en het juiste prikkelen, kaderschetsing en confronteren heeft ze mij geholpen de knoop door te hakken om verder te gaan op de ingeslagen weg, echter wel met een nieuwe en frisse blik op de toekomst. Waarvoor dank.

Roeland Nelemans

Director Human Resources, Vinci Energies Netherlands

Ik heb Carolina ervaren als een echt professional. Ze verdiept zich goed in de klant en geeft nuttige tips en adviezen. Ik heb zeker profijt gehad van haar constructieve visie op coaching.

Mirelle van Steenderen

Freelance tekstschrijver, Schep Makelaardij

Carolina heeft erg goed gekeken naar mij als persoon, tot ver in het verleden. Zodoende heeft zij een helder beeld van mij gekregen en op basis daarvan zijn we aan het werk gegaan. Welke keuzes heb ik gemaakt en waarom? Wat voel ik bij bepaalde situaties en waarom ga ik er zo mee om? Door goede, leuke en inhoudelijke gesprekken te voeren zijn we langzaam maar zeker gekomen tot een beeld van mij in het nu en hebben we gekeken naar wat goed bij zou passen in de toekomst. Al met al zijn de gesprekken ook goed geweest voor mijn zelfvertrouwen en heb ik bevestiging gekregen dat ik niet alles hoefde om te gooien. Uiteindelijk had ik enkele weken na het sluiten van mijn winkel weer een nieuwe baan!

Sander van Dijk

Amazon FBA seller, Sannahaves

After a couple of years of working as a web developer I wanted to do something else but I had absolutely no idea what.

Caroline has a very friendly approach, knew how to analyze my problems on a psychological level and helped me open up and discover my qualities, interests and possible jobs by guiding me.

I’m working as a Computer Science Teacher at a University now and I’m really happy with my new job.

Sjoerd de Man

Computer Science, Hogeschool Windesheim