het gezicht achter Coach caro

Hallo, ik ben Carolina

het gezicht achter Coach caro

Hallo, ik ben Carolina
header over mij pagina

Wie help ik?

De mensen waarmee ik werk zijn vrouwen met ambitie. De ambitie om hun verlangens werkelijkheid te maken. Om nieuwe kansen en mogelijkheden realiseren.

Diep van binnen voel je dat je het leven in al zijn facetten vanaf nu anders wilt. Maar je weet niet goed waar te starten. Je hebt ondersteuning nodig bij het concreet maken van de stappen richting die verandering.

Wat voorheen belangrijk was of leek is nu niet meer wat je wilt. Je hebt motivatie om aan je eigen persoonlijke groei te werken. Je talent te her ontdekken en doen wat je echt goed kan. Voor jezelf kiezen. Terug naar wie je bent en met energie en plezier het leven leven. Het is nu tijd voor jou. Maar hoe?

Deze voordelen bereiken

Je vindt jezelf terug, je potentieel en wat je diep van binnen echt wilt. Je maakt kennis met de rode draad in je leven en ziet helder welke thema’s helpend en minder helpend zijn voor jou. Je krijgt het roer weer zelf in handen. Je zet stappen op het voor jou bedoelde pad. Je gaat jezelf weer goed, energiek voelen. Je bent een voorbeeld voor je omgeving

Het is nooit te laat om te worden wat je had kunnen zijn. ” – George Eliot

Ik doe dit omdat

Ik doe wat ik doe omdat ik weet dat alle antwoorden in jezelf zitten!  Het is mijn missie om vrouwen te begeleiden met het vinden van de antwoorden en de kracht en vooruitgang in zichzelf te manifesteren. Iedereen is uniek met zijn eigen talent en ik vind het mooi om anderen te begeleiden en dit naar de oppervlakte te halen. Vrouwen die in hun kracht staan en het leven leven zoals dat voor hen bedoeld is zijn aantrekkelijk. Ik gun vrouwen om de liefde voor zichzelf te voelen en daarmee verbonden te zijn met hun omgeving.

Waarom samen met mij?

Al ruim 15 jaar houd ik mij bezig met loopbaan-vraagstukken. Ik heb het pad belopen waar de vrouwen waarmee ik werk nu op lopen. Ik beliep mijn pad via zijwegen en kruispunten. Ik stopte met de PABO. Kwam terecht als technicus in een ziekenhuis, stapte over naar de televisie. En uiteindelijk ging ik weer werken met mensen. Sinds 2006 ben ik zelfstandige en begeleid ik vrouwen naar hun eigen pad. Daar ligt mijn hart. Ik ben dankbaar dat ik deze vrouwen bewust mag maken van de potentie die zij in zich hebben.

Onze wensen zijn voorgevoelens van datgene, wat we in staat zijn waar te maken. ” – Goethe

Wat zie ik voor me voor jou?

Vrouwen die niet echt plezier beleven aan hun werk gaan me aan het hart! Als je jouw talent kent, weet waar jij goed in bent en doet wat jij leuk vindt, dan gaat het stromen. Jij kan van meer betekenis zijn voor anderen, voor je werkgever, voor jezelf, voor je directe omgeving. Je komt weer met positieve energie thuis van je werk. Dit merkt je partner. Dit merken je kinderen. Jij en de wereld om je heen wordt nog mooier!

Het zijn niet de sterkste soorten die overleven en ook niet de meest intelligente. Het is het soort dat het beste reageert op veranderingen. ” – Charles Darwin