Voor iedereen

KOSTELOOS Ontwikkeladvies
Ga naar het aanmeldformulier

Ontwikkeladvies, kosteloos voor iedereen!

Alle werkenden (ook flexwerkers en zelfstandigen) en werkzoekenden in Nederland kunnen per 1 december kosteloos een ontwikkeladvies aanvragen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. Daarmee krijgen mensen zicht op de mogelijkheden die er voor hen zijn op de huidige arbeidsmarkt. Is het nodig om je bij te scholen, liggen er voor jou kansen in een andere sector of zit je goed op je plek? Dat zijn vragen waar ik als loopbaanadviseur mee kan helpen. Jij kan je daardoor beter voorbereiden op een mogelijke overstap naar ander werk. Door de coronacrisis verandert de economie namelijk fors. Werk wordt vaker digitaal uitgevoerd, er komen nieuwe banen bij en tegelijkertijd zijn er banen die verdwijnen. Het kabinet wil mensen helpen om zich aan te passen aan die nieuwe realiteit.

Met behulp van het ontwikkeladvies krijg je zicht op de arbeidsmarktkansen die er in deze crisis voor je zijn. Ook kan ik als loopbaanadviseur jou ondersteunen bij het kiezen van de juiste (bij)scholing of tips geven bij het zoeken en solliciteren naar werk. Aan het einde van het traject krijgt je een ontwikkelplan mee, waarin acties staan die je kan ondernemen om beter voorbereid te zijn op de toekomst.

Iedereen tussen 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd kan gebruikmaken van deze mogelijkheid. Naar verwachting zullen zo’n 20.000 mensen dat de komende maanden doen. Om mee te doen, hoef jij je alleen aan te melden bij Coach Caro, ik ben een geregistreerde loopbaanadviseur. Ik vraag de subsidie aan en handel alle formaliteiten verder af.

Meld je hieronder aan

Vul hier je gegevens in of bel mij (Klik om direct te bellen!) en ik neem snel contact op met je om onze potentiele samenwerking te bespreken. Ook zal ik je meer uitleg geven over onze bijeenkomsten en wat er verder nog nodig is.